Samenwerking met Coöperatie Verbindend Leiden

Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden is er voor iedereen die zoekt naar nieuwe aanknopingspunten om de leiderschapsvraagstukken van de steeds knellender wordende arbeidsmarkt aan te pakken. We zijn er voor iedereen die denkt dat het anders kan, mensgericht met vertrouwen in de eigen kracht van mensen. Maar ook slimmer, innovatiever en leuker. En voor al diegenen die kritisch durven toegeven dat ze nog niet weten hoe ermee te beginnen.

Verbindend Leiderschap creëert een leerklimaat dat leren op de werkplek mogelijk maakt, any time, any how, any where. Met de keuze voor een beweging die langzaam uitzwermt staan we beiden voor een stapsgewijze aanpak; een aanpassing die zich van binnenuit en organisch voltrekt. We gaan samen op zoek naar kansrijke werkplekken, naar voorbeelden en uitgangspunten die leidinggevenden en medewerkers in staat stellen om hun werken en leren met elkaar te verbinden en zo hun werkomgeving van binnenuit te transformeren.

Wil je meer weten, ben je geïnspireerd geraakt en wil je meedenken en meewerken aan de toekomst van leren, leiden en werken? Sluit dan aan!


Dit kan via de websites www.evolvagroup.nl en www.verbindendleiden.nl

Log in