Logo

Duurzame samenwerking tussen zorg techniek en onderwijs

Netwerken is belangrijk voor iedere professional en iedere onderneming. Door het uitbreiden en onderhouden van contacten kun je nieuwe kennis over werkplekleren 3.0 binnen halen. Veel ondernemers en professionals bezoeken daarom regelmatig onze netwerkbijeenkomsten. Onze netwerkbijeenkomsten zijn open bijeenkomsten en de deelname is gratis.

Drie keer per jaar komen we samen op een inspirerende locatie rondom een boeiend programma. Onze genodigden hebben één ding gemeen en dat is dat ze verbonden zijn met de actualiteit van het werkplekleren en de samenwerking Zorg, Industrie en Onderwijs. Met de netwerkbijeenkomsten bieden we onze partners de kans om het werkplekleren in de eigen onderneming in de spotlights zetten.
We vinden het belangrijk om de netwerkwerkbijeenkomst een thema mee te geven en daar het programma rond te bouwen. Dit zorgt voor een gezamenlijke basis voor het contact tussen de verschillende deelnemers en komt het netwerken ten goede. Onze bijeenkomsten kennen een interactief en dynamisch karakter en eindigen meestal met een borrel, zodat de mensen nog verder kunnen praten.

Wil je meer weten over deze actieve vorm van kennisdeling aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier.

© EvolvaGroup Webdesign: Inconel B.V.