Werkplekleren 3.0

In Evolva werkplekleren 3.0 is de eigen werkplek de leeromgeving. Leren vindt plaats in reële arbeidssituaties. Met werkelijke problemen, complexe en minder complexe, uit onze dagelijkse arbeidspraktijk als leerobject. Onze cliënten staan daarbij ten alle tijden centraal. De kennis van een ieder is daarbij de kern van verbinding.

Door samen te werken over de grenzen van de eigen organisaties heen, kunnen we samen nieuwe kennis produceren, toepassen en delen. We kunnen veel, héél véél van elkaar leren. Én samen weten zorg, techniek en onderwijs nog veel meer. Daarin zien wij dan ook de grootste uitdaging en de beste manier om de veranderingen, waaronder de uitdaging in de zorg, aan te gaan. Evolva werkplekleren 3.0 helpt daarbij door het collectieve leervermogen zo optimaal mogelijk te benutten. Leren is werken, werken is leren. Het maakt ons veel wendbaarder voor en in de toekomst. De mogelijkheden zijn legio met ieders creativiteit en vindingrijkheid is nodig.

Vrijheid

Dat samen werken en leren, doen we, naast fysieke ontmoetingen, vooral via een virtueel kennisplatform. Een zogenaamde Virtual Learning Community. Dat geeft een ieder vrijheid: vrijheid om tijd én plaats onafhankelijk met collega's uit dezelfde en ook andere organisaties, kennis en ervaringen uit te wisselen en kennis te verbeteren.

Log in