• "Evolva" en "Coöperatie Verbinden Leiden"

  verbindend leiden

 

Lees meer

 • Duurzame samenwerking zorg, techniek en onderwijs rondom werkplekleren

  Duurzame samenwerking zorg, techniek en onderwijs rondom werkplekleren

   

  De kern van Evolva Evolva werkplekleren 3.0 is de duurzame samenwerking van zorgorganisaties, opleidingsinstituten en techniek-ondernemers. Iedere dag werken, leren en creëren we samen. De eigen werkplek is onze leeromgeving. Met werkelijke problemen, complexe en minder complexe, uit de dagelijkse arbeidspraktijk. Kennisdelen is de kern van onze verbinding. En dat over de grenzen van de eigen organisatie heen én verbonden met alle Evolva-deelnemers. Het maakt ons veel wendbaarder voor en in de toekomst.

  Wij zijn Engie, Rubicon Jeugdzorg, Gilde Opleidingen, Fontys Paramedische Hoge School, Meander Zorggroep, SGL, Zorg aan

  Lees Meer
 • Is werkplekleren een proven concept? Projectadviseur Hans Jonker: “Ja!”

  Is werkplekleren een proven concept? Projectadviseur Hans Jonker: “Ja!”

  Toen we een jaar of twee geleden met Evolva en werkplekleren begonnen, startten we met een vrij beperkte, algemene definiëring: werkplekleren vindt plaats in reële arbeidssituaties als leeromgeving en de leerobjecten zijn de dagdagelijkse verbeterpotenties uit de praktijk. De opdracht die Hans kreeg van de stuurgroep: is dit een proven concept? Oftewel: is werkplekleren een model, een gedachtengoed dat daadwerkelijk bruikbaarheidswaarde heeft en dat zich in de praktijk gaat bewijzen? De hele korte samenvatting is: “Ja.” De iets uitgebreidere – met acht aanbevelingen - vind je hieronder.

  Lees Meer
 • Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden

  Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden

  Werkplek Leren 3.0 en Verbindend Leiden is er voor iedereen die zoekt naar nieuwe aanknopingspunten om de leiderschapsvraagstukken van de steeds knellender wordende arbeidsmarkt aan te pakken. We zijn er voor iedereen die denkt dat het anders kan, mensgericht met vertrouwen in de eigen kracht van mensen. Maar ook slimmer, innovatiever en leuker. En voor al diegenen die kritisch durven toegeven dat ze nog niet weten hoe ermee te beginnen.

  Lees Meer
 • 1

     Groeiende kennismaatschappij en structurele onderbenutting kennisproductiviteit

     Praktijk is de beste leermeester

−770-20-10

     201. Start verkennende gesprekken zorgorganisaties

     10 deelnemende partijen zeggen medio 2014 ‘ja’ tegen Evolva werkplekleren 3.0

     Samen goed voor 4000 medewerkers (dit is alleen zorg)

     Ruim 400 deelnemers nemen komend jaar deel aan Evolva werkplekleren 3.0

     Verdeelt over XX teams met elk XXX deelnemers

Aan de slag met XX intensieve leertrajectenEvolva Group - FeitenEvolva Group - FeitenEvolva Group - FeitenEvolva Group - FeitenEvolva Group - FeitenEvolva Group - FeitenEvolva Group - Feiten 

Log in