Ons Kennisnetwerk

Verzamelen - Verbinden - Verspreiden

Het Evolva kennisnetwerk heeft tot doel om allerlei vormen van werkplekleren te verzamelen, met elkaar te verbinden en de opgebouwde expertise met elkaar te delen. Hierdoor gaan we na hoe het leren op de werkplek ons kan inspireren om handzame modellen voor werkplekleren te bouwen. Door de co-creatie tussen onze onderwijsinstellingen en de beroepsorganisaties gaat de kennis- en expertise opbouw over het leren op de werkplek intussen razendsnel.

In het kennisnetwerk verbinden we regionale vraagstukken, het onderwijs en de arbeidsmarkt nog beter met elkaar. Met het Evolva-netwerk volgen we een actieve netwerkstrategie om het collectieve leervermogen van de regio te vergroten. Diverse van onze partners zijn actief met zaken als lerende organisaties, het ontwerpen van leerwerkplaatsen, begeleiden van activiteiten inzake regioleren en lerende netwerken. Samen investeren ze in de doorontwikkeling ervan. Hun goede praktijken kregen het Evolva-keurmerk en vormen zo een inspirerende voorbeeld voor anderen.

Wil je meer weten over deze actieve vorm van kennisdeling aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulierformulier.

Achtergrond informatie :

Log in