Lees Meer : werkplekleren

De visionaire bijeenkomst rondom leren en leiden


Visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren & Verbindend Leiderschap

7 juni 2018 vanaf 13.30 uur

Zeezicht Heerlen

Evolva Group & Coöperatie Verbindend Leiden

Stakeholders: Engie, Rubicon Jeugdzorg, Gilde Opleidingen, Fontys Paramedische Hoge School, Meander Zorggroep, SGL, Zorg aan Zet, ZorgTechniek Limburg, Zuyd Hogeschool en Provincie Limburg

Praat mee over de toekomst van werkplek leren en verbindend leiderschap en ervaar tijdens deze unieke en interactieve middag het belang, de kansen en de mogelijkheden. Daarnaast staan netwerken en elkaar op een informele wijze leren kennen centraal tijdens deze middag. Met interessante gasten aan tafel praten wij over diverse onderwerpen en laten wij zien waar de organiserende partijen Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden voor staan.


Datum en tijd
do 7 juni 2018
13:30 – 18:30 CEST
Locatie Zeezicht
Cultuurwerkplaats
Schelsberg 94
6413 AG Heerlen
Kaart bekijken

Beschrijving

De visionaire bijeenkomst rondom leren en leiden

Een co-productie van Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden, supported by Provincie Limburg

Praat tijdens deze interactieve bijeenkomst mee over het waarom, het hoe en de toekomst van werkplek leren en verbindend leiderschap. Daarnaast staan netwerken en elkaar op een informele wijze leren kennen centraal tijdens deze middag.

Met interessante gasten aan tafel praten wij over diverse onderwerpen en laten wij zien waar de organiserende partijen Evolva Group (www.evolvagroup.nl) en Coöperatie Verbindend Leiden (www.verbindendleiden.nl) voor staan.

Ontvangst vanaf 13.30 uur. De organisatie zorgt voor een hapje en een drankje.

Meld je gratis aan! - Evolva Group - Evolva Group - Evolva Group - Evolva Group 

Log in